Toiminta

SpeedConcept on suomalainen autokerho, joka on autoharrastajien yhdysside ja toimii lähinnä Suomen alueella kotipaikkanaan Joensuu. Silti ei ole ihme, jos näette SpeedConceptin jäseniä tai autoja myös ulkomailla. SpeedConcept on sinua varten: harrastat sitten virittämistä, entisöintiä, rakentelua tai kilpa-autoilua tai olet muuten autohenkinen yksityinen henkilö tai yhteisö.

Kerho syntyi ihmisten toiveista ja monista ideoista. Ajatus vauhdikasta toimintaa tarjoavasta ja esillä olevasta yhdistyksestä käynnistyi jo kesällä 2001, jolloin aloimme järjestää pienellä porukalla kokoontumisia sekä ajotapahtumia eri puolilla Suomea. Kesällä 2002 järjestettiin ensimmäistä kertaa suurelle yleisölle tarkoitettu SpeedParty tapahtuma eli lentokentän nopeusajot. Tällöin tehtiin päätös joka vuonna järjestettävästä SpeedParty NO SPEED LIMITS tapahtumasta, jossa tarkoitus on ajaa turvallisessa paikassa mahdollisimman kovaa. Kesällä 2003 SpeedParty tapahtuman jälkeen alkoi herätä ajatuksia yhdistyksen perustamisesta.

SpeedPartyn järjestäjät ja ryhmä autoharrastajia päättivät yhdistyä luodakseen autoharrastajien yhdistyksen. Kehittely alkoi kesällä 2003, jolloin autoharrastajien ryhmä alkoi suunnitella rekisteröitymistä. Ajatuksissa oli luoda yhdistys, jonka tarkoituksena on luoda hyvä pohja autoilusta kiinnostuneille sekä koota kaikki innokkaat autoharrastajat yhteen. Kaiken tämän tuloksena syntyi SpeedConcept ry, joka tulee jatkossakin järjestämään laadukasta ja vauhdikasta toimintaa unohtamatta turvallisuutta. Täten moni yritys on ollut todella kiinnostunut ja tarjoutunut heti alusta saakka toimimaan yhdistyksen tukena. Jäseniä yhdistyksellä on mukaan lukien kannattajajäsenet noin 50. SpeedConcept tarjoaa jäsenilleen etuja esimerkiksi erilaisia alennuksia. Osa yrityksien antamista alennuksista on suuruudeltaan jopa 5-35 %, joten liittymällä jäseneksi säästät parhaimmillaan moninkertaisesti jo ensimmäisessä ostoksessa.

SpeedConceptin ideana on tarjota koko ajan kehittyvällä nettisivustoillaan korkealaatuista tietoa ajoneuvoista ja tiedottaa tapahtumista, joita SpeedConcept ja yhteistyökumppanimme järjestävät kuten kokoontumisajoja, ratapäiviä ja nopeusajoa. Yhdistys on järjestänyt tai ollut mukana järjestämässä muiden kanssa vuosien varrella erilaista toimintaa jäsenilleen ja kaikelle kansalle esimerkkeinä mm.

  • Rivermeet tapahtuma autoilijoille Joensuun laulurinteellä ja myöhemmin Ilosaaressa
  • Ollut esittelemässä toimintaansa American/Tuning Car Show’ssa Helsingin Messukeskuksessa
  • SpeedParty Winter Challenge Joensuun raviradalla
  • SpeedParty nopeusajotapahtuma Joensuun lentokentällä
  • SpeedConcept SpeedDay Kiteen lentokentällä (kerhon jäsenille)
  • Jäärata- ja Karting päiviä kerhon jäsenille

Näistä tapahtumista SpeedParty on muodostunut vuosien varrella kerhon pääasialliseksi tapahtumaksi ja vuoden kohokohdaksi.

SpeedConcept ja SpeedParty ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Rivermeet

Rivermeet on tapahtuma jota on järjestetty 2005-2011 ja 2022 eteenpäin. Lisätietoja tulossa.

Rivermeet 2024

SpeedParty

Speedpartyt ovat rata-ajoa tai vauhtiajopäiviä. Lisätietoja tulossa.

Tulokset

Tulossa!

Yhteistyössä